Kennel Hanne - Familieopdræt af Beagler

 

Velkommen til Kennel Hannes hjemmeside.

Kennel Hanne er en lille familiekennel, der opdrætter Beagler.
Vi har 5 Beagler og 1 Engelsk springer spaniel. Hundene er fordelt på den nære families tre hjem, da vi finder det væsentligt, at antallet af hunde i hvert hjem ikke er større end, at de virkelig er medlemmer af familien, og at der er tid til hver enkelt hund.

Kennel Hanne

Vi har opdrættet 20 kuld hvalpe siden 1994. Vores målsætning for vores opdræt er at lave gode, racetypiske, sunde hvalpe med et godt temperament. Dette gør vi ved en omhyggelig udvælgelse af de hunde, vi vil bruge i avl. Vores første kriterium er, at hunden er sund og har et godt temperament. Derefter ser vi på et godt eksteriør, der passer til vores tæve. Vi har Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse. Udover, at opdrætteruddannelsen kvalificerer os som opdrættere, forpligter den os også til at overholde DKK’s etiske retningslinier. Vi opdrætter kun et til to kuld hvalpe årligt, både for at skåne vore tæver, der altid springer mindst en løbetid over mellem to kuld, og fordi vi lægger vægt på en god prægning af den enkelte hvalp.

Klik her for at se billeder af vores seneste hvalpekuld:

Dagens hvalpefoto

Hanne's P-Kuld, 11 March 2012

For at sikre hvalpene den maksimale prægning på mennesker, dyr, lyde osv. vokser hvalpene op inde huset sammen med familien og de voksne hunde. På denne måde foregår prægningen naturligt, og de bliver derved godt rustet til det liv, der venter dem. Hvis du er interesseret i en hvalp så se hvalpesiden for mere information, men inden du gør det, anbefaler vi dig at læse afsnittet om Beaglen her på hjemmesiden.

Ønsker du yderligere oplysninger er altid du velkommen til at kontakte os:
Kennel Hanne
v/ Hanne Brandt & Naya Brandt
Tømmerbyvej 54,  DK-7741 Frøstrup
Telefon:  + 45 97 99 17 25 (Naya)
+ 45 97 92 60 74 (Hanne)
E-mail:

Har DKK's opdrætter uddannelse
Har deltaget på Beagle klubbens opdrætterseminar 2007

Medlem af Dansk Kennel Klub
Medlem af FCI
Medlem af Beagleklubben
Medlem af Spanielklubben
Kennel Hanne